Holker

Copyright Statement

Copyright © Peter Schrøder 2016.
All rights reserved.

Information på hjemmesiden
Vi opdaterer hele tiden vores hjemmeside og gør naturligvis vores bedste for, at al information er ajourført og korrekt. Der kan dog i visse tilfælde forekomme fejlagtige og mangelfulde oplysninger, hvis omstændigheder forandrer sig, inden vi når at opdatere hjemmesiden.
I disse tilfælde fraskriver vi os ansvaret for din brug af vores information. Vi opfordrer dig som bruger til at være opmærksom på, at der kan være forekommet ændringer siden vores sidste opdatering.
I sidefoden nederst på hjemmesiden, kan du til enhver tid se, hvornår vi sidst har opdateret vores hjemmeside.
 
Politik for registrering af personoplysninger
Når du registrerer dig på holker.dk hjemmeside, bliver du bedt om at opgive en række oplysninger. Oplysningerne er nødvendige for, at vi kan registrere dig og kontakte dig og informere dig om vores nyheder.

De oplysninger, du giver os, bliver kun brugt i forbindelse med vores kontakt til dig. Dine oplysninger opbevares fortroligt i vores database og deles ikke med tredjepart.

Peter Schrøder

© Informationen indeholdt i aktuelle arbejde tilhører Peter Schrøder og må kun med skriftlig tilladelse fra Peter Schrøder anvendes eller mangfoldiggøres til andet end personligt brug.